Snabbmat-ha-det-gott

Snabbmat

Ett besök hos Sibylla ska kännas lite som att komma hem. 

Våra kära konkurrenter får ursäkta, men vi har mättat svenska magar långt innan de ens kunde stava till ordet snabbmat. Redan 1932 serverade vi vår första korv. Sedan dess har vi serverat miljoner och åter miljoner gäster. Genom rasande världskrig, vilda hippietider, oljekriser, börsyror och IT-tider. Vi har grillat korv och hamburgare i stora städer, små städer och byar på landsbygden. På torg, längs vägarna, på idrottsarenor och i köpcentrum. Och är det något vi lärt oss genom åren är det att laga riktigt god mat.

En korv ska kokas så det knäpper till lite i skinnet när du tar ett bett. Krispiga pommes går direkt från fritering till servering. Och nyckeln till den perfekta tunnbrödsrullen är ett lätt och luftigt potatismos. Det här är religion för oss.

Men visst, världen förändras. Vi är stolta över vår snabbmatstradition, men genom åren har vi vidgat våra vyer. Idag är vi en rikstäckande snabbmatskedja med välutbildad personal, ett genomtänkt koncept och allt fler moderna restauranger. Korv och hamburgare har fått sällskap av kebab, kyckling, vegetariskt och mycket mer!

Grunden för vår snabbmat och verksamhet är alltid densamma - fräscha råvaror, kunskap och erfarenhet. Men också respekten för dig som gäst. Vi vet att du vill ha ett varierat utbud av rätter. Vi vet att du gärna tar en lokal specialitet om det finns på menyn, eller gör en egen specialare så att du får maten precis som du vill ha den. Vi vet också att du gärna möts av ett leende och en skön, avslappnad stämning. Ett besök hos ska kännas lite som att komma hem. 

Det hela började med en korvvagn för närmare 80 år sedan. Idag är vi cirka 160 restauranger över hela Sverige. Oavsett om du besöker oss i Ystad eller i Trelleborg och oavsett vad du beställer, kommer du få den speciella Sibyllakänslan! Välkommen till oss och Ha det Gott!

Sibylla